CONSULTATIA PRIMARA

 

Afectiunile dentare raspandite atat la copii cat si la adulti reprezinta un disconfort greu de trecut cu vederea.Pentru a preintampina durerea provocata de diferitele boli dentare noi sfatuim pacientii sa vina la un control dentar periodic.

Prima consultatie reprezinta contactul pacientului cu medicul stomatolog, cu atmosfera dintr-un cabinet stomatologic,cu asistenta de cabinet si in general cu tot ceea ce inseamna stomatologie.

Consultatia primara stabileste starea de sanatate dentara a pacientului ,investigatii radiologice (se pot face cu aparatele Rx panoramic Kodak si Rx retroalveolar Kodak aflate in dotarea cabinetului),se pot prescrie analize medicale care sa stabileasca unele incertitudini legate de starea generala de sanatate a pacientului,EKG, care se pot face tot in cadrul clinicii noastre. Datele adunate in urma investigatiilor se stocheaza pe fise de diagnostic,iar apoi se stabilesc impreuna cu pacientul pasii tratamentului.Pacientul este informat si despre costurile estimative si timpul in care tratamentul va fi dus la bun sfarsit.

PROGRAMEAZA-TE


  Nume (obligatoriu)

  Email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Selecteaza doctorul

  Mesaj aditional

  Informații contact


  CONTACT

  0268 313 645

  office@cristadent.ro  ADRESA

  Brașov, Str. Al. Vlahuță Nr.51,
  Bl.1,Sc.B,Ap.2.  Copyright by CRISTADENT 2020. All rights reserved.